Video | Parlofonie | Toegangscontrole

Videofonie, parlofonie, toegangscontrole,… Domotica die jouw leven een pak comfortabeler maken.

Toegangscontrole zien we vooral terug bij appartementsgebouwen. Maar ook jouw eengezinswoning kan je een pak veiliger maken door deze toestellen te voorzien. Video- of parlofonie bestaat voor verschillende situaties en elk budget. Naast veiligheid maakt het jouw leven een pak comfortabeler.

1 / 2

Op afstand jouw poort openen of zien wie er aan de deur staat, zijn maar enkele voordelen die je krijgt bij toegangscontrole.
Bij heel wat modellen krijg je ook de mogelijkheid om het systeem te beheren met jouw smartphone. Ben je bijvoorbeeld op het werk en verwacht je een pakketje? Wanneer de postbode aanbelt, kan je deze via jouw smartphone aanspreken en verder instructies geven.

Of heb je een elektronisch slot? Dan hoef je geen sleutel meer te gebruiken. Via een cijfercode krijg je toegang tot je woning. Dit kan zeer handig zijn bij een omgeving waarbij meerdere personen gebruik maken van 1 deur.

2 / 2

Via videofonie zie je op voorhand wie er aan de deur staat zonder deze te openen. Dit geeft een zeker gevoel van veiligheid. Op deze manier kan je vermijden dat ongewenste personen toegang krijgen tot jouw woning.

We werken onder andere met deze merken:

  • Delen:

LAAT JE ADVISEREN

Heb je een vraag of wens je een offerte voor jouw project? Contacteer ons en dan gaan we samen op zoek naar de beste mogelijkheden om jouw project af te werken.

contacteer