Algemene Elektriciteit

Nieuwbouw of Renovatie? Nieuwe verlichting in jouw woning? We helpen je graag verder met jouw project!

1 / 3

Bij een nieuwbouw komt heel wat kijken. Er zijn heel wat facetten waarbij rekening gehouden moet worden. Waar plaats ik mijn elektriciteitskast? Hoeveel stopcontacten voorzie ik, en op welke plaats? Hoeveel lichtpunten heb ik nodig om een ruimte optimaal te verlichten? De architect doet natuurlijk al heel wat denkwerk. Maar het is zeker opportuun om jouw elektricien even aan te spreken voor advies. Wij kunnen je verrassende inzichten geven.

2 / 3

Heb je een oudere woning aangekocht waarbij de elektriciteitsvoorzieningen niet meer conform zijn? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat je elektriciteitsnetwerk terug goedgekeurd kan worden. Soms is het niet altijd nodig om het volledige netwerk te vervangen. Contacteer ons gerust en dan bekijken we welke delen er aan vervanging toe zijn en welke structuren behouden kunnen blijven. Op deze manier blijft een elektriciteitsrenovatie toch een haalbare kaart. Zowel qua budget als timing!

3 / 3

Juiste kwalitatieve verlichting zorgt ervoor dat je binnen en buitenconcept volledig tot zijn recht kan komen en kan de gekozen kleuren en materialen extra in de verf zetten.
Met goed aangestuurde verlichting creëer je verschillende sferen in één ruimte. Het succesrecept voor goede verlichting is de combinatie van een esthetische vormgeving die perfect past in de ruimte met een aantal lichtpunten van direct en indirect licht.

  • Delen:

LAAT JE ADVISEREN

Heb je een vraag of wens je een offerte voor jouw project? Contacteer ons en dan gaan we samen op zoek naar de beste mogelijkheden om jouw project af te werken.

contacteer